Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Левандівці водії справляють потребу під брамою церкви

У Львові на Левандівці, на вул. Суботівській водії маршруток справляють природні потреби просто під брамою церкви. Про це сьогодні, 16 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради заявив депутат Тарас Гупало, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

За словами депутата, до нього звернувся настоятель храму Святого Духа Української автокефальної православної церкви, що знаходиться на вул. Суботівській, 12 щодо ганебної поведінки водіїв автобусів біля території храму.

"Ця церква межує з кінцевою зупинкою громадського транспорту. Як наслідок - впродовж тривалого часу водії маршрутних автобусів справляють свої природні потреби та практикують випорожнення одразу перед огорожею церкви на відкритій території.

Влітку від таких практик водіїв на всю прилеглу території церкви стоїть жахливий сморід. Будь-які зауваження від священнослужителів та прихожан ці люди ігнорують", - сказав Гупало.

Депутат просить вжити усіх заходів та забезпечити притягнення правопорушників до юридичної відповідальності за такі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ