Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Луганщині тривають заходи бойової підготовки 46 ОДШБ

Як інформують у прес-службі Генерального штабу ЗСУ, на Луганщині тривають заходи бойової підготовки з особовим складом 46 окремої десантно-штурмової бригади
Фото: 46 окрема десантно-штурмова бригада

Цими днями, особовий склад одного з десантно-штурмових підрозділів продовжує вдосконалювати бойову майстерність. На одному з полігонів з десантниками проводяться заняття на тему ʺДії відділення в обороніʺ.

Впродовж навального дня особовий склад вивчає тактичну медицину, тактику ведення бою та взаємодію з бронетехнікою, вдосконалює командну роботу й вчиться виконувати кожен елемент підготовки на максимальній швидкості – адже від цього потім може залежати їх життя. Окрім цього, екіпажі бойових машин на швидкість відпрацювали нормативи загрузки та вигрузки боєкомплекту у БМП-1.

За задумкою тренування – розрахунок крупнокаліберного кулемета ДШК помітив пересування сил противника, та передав сигнал бронегрупі, що з десантом всередині висунулась на підмогу. Задача десанту – якнайшвидше висадитись з БМП-1 та, пересуваючись перебіжками, зайняти укриття та приготуватись до відбиття атаки. Процес висадки прикривав вогнем як розрахунок ДШК, так і вогонь з БМП-1. В подальшому, на мішеневому полі почали підніматись групи мішеней, які десантники без труднощів ʺпоклалиʺ на їх місця.

ʺПодібні заняття дуже важливі у підготовці, бо дають можливість підготувати дійсно злагоджений колектив, який розуміє та знає що необхідно робити у екстремальній ситуаціїʺ - підкреслив керівник навчальної точки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ