Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

На Львівщині – навчальні курси для освітян щодо психічного здоров’я

Це курси, які мають на меті розвинути обізнаність освітян у сфері психічного здоров’я дітей та підлітків

Фото: Depositphotos

На Львівщині відбудуться навчальні курси з підвищення обізнаності освітян в сфері психічного здоров’я.

В межах курсу планують залучити 2000 учасників освітнього процесу, повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

У Львівській області продовжують реалізувати навчальний проєкт Академія психічного здоров’я». Це курси, які мають на меті розвинути обізнаність освітян у сфері психічного здоров’я дітей та підлітків.

«Ми продовжуємо нашу стратегію допомоги населенню, яку розпочали в 2022 році. Зараз разом з експертами ми посилили блок психічного здоров’я в межах Комплексної програми охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки цивільного населення Львівщини. Плануємо охопити понад 2000 учасників освітнього процесу», - повідомила голова Координаційного центру при ЛОВА Галина Бордун.

Навчальні тренінги допоможуть учасникам дізнатись, як виявляти розлади психічного здоров’я у дітей та підлітків, в тому числі ПТСР, депресію, тривожні та поведінкові розлади, а також розлад із дефіцитом уваги та гіперактивністю. Окрім цього під час навчань фахівці розкажуть, як організовувати психологічний супровід учнів в закладах освіти, коли скеровувати їх за фаховою допомогою.

Навчання для практичних психологів, соціальних педагогів закладів освіти, фахівців інклюзивно-ресурсних центрів проходитиме очно упродовж трьох годин (з 12:00 до 15:00) у визначений день, у Парковій аудиторії (127 аудиторія) Центру Шептицького (вул. Стрийська 29 А, м. Львів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ