Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині активізувались недобросовісні постачальники електроенергії

До ТОВ «Львівенергозбут» звертаються споживачі, які постраждали від недобросовісних електропостачальників, - прес-служба ТОВ «Львівенергозбут».

Так, один з таких випадків стався у Пустомитівському районі. Підприємство-споживач обрало собі постачальника, який пропонує тарифи на 8-10 копійок нижчі, ніж у нашої компанії.

Як виявилось, цей постачальник «забув» повідомити, що в його комерційну пропозицію не включено послуги оператора системи розподілу за передачу електроенергії.

Тож тепер споживачу фактично доводиться оплачувати на 60-65 копійок більше за 1 кВт/год електроенергії, ніж пропонує ТОВ «Львівенергозбут».

Вчергове звертаємось до споживачів електроенергії: обирайте перевіреного і надійного електропостачальника — «Львівенергозбут».

Нагадаємо, що ТОВ «Львівенергозбут» створений на базі дирекції та відділень електропостачання ПрАТ «Львівобленерго» відповідно до Закону України «Про ринок електричної енергії».

Важливо, що побутовим споживачам (населенню) Львова та області не обов’язково кудись йти чи їхати для укладення договору. Достатньо продовжувати споживати електроенергію і оплатити рахунок за світло — Ви автоматично станете клієнтом «Львівенергозбуту».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ