Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині авто наїхало на школяра: підліток в лікарні

На Радехівщині автомобіль вчинив наїзд на школяра. Травмований підліток госпіталізований у нейрохірургічне відділення лікарні, - відділ комунікації поліції Львівської області.

"В Радехівське відділення поліції 24 листопада о 18.47 надійшло телефонне повідомлення про те, що у селищі Лопатин сталася автопригода, внаслідок якої потерпів пішохід.

Виїхавши на місце події, працівники поліції попередньо встановили, що 29-рчний житель району, керуючи автомобілем «Форд», вчинив наїзд на 14-річного місцевого мешканця. В результаті ДТП школяр був доставлений у лікарню з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма та забій головного мозку важкого ступеня. Хлопець госпіталізований у нейрохірургічне відділення", - йдеться у повідомленні.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ