Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині демонтують незаконні рекламні конструкції на дорогах державного значення

Станом на сьогодні на дорогах Львівщини виявили та демонтували 50 незаконних рекламних конструкцій. Демонтовані рекламні носії використають на потреби української армії.
фото ілюстраційне

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Департамент дорожнього господарства Львівської обласної військової адміністрації скерував листи-попередження власникам рекламних конструкцій щодо необхідності приведення їх у відповідність до вимог чинного законодавства про рекламу та можливості їх демонтажу у випадку виявлених порушень.

“Звертаємо увагу власників рекламних конструкцій на дорогах області, що у зв’язку із вищевикладеним, рекламні конструкції, розміщені без дозвільних документів, з порушенням Типових правил та ДСТУ 3587-97 "Автомобільні дороги, вулиці та залізничні переїзди. Вимоги до експлуатаційного утримання", відповідно до Закону України "Про рекламу", підлягають демонтажу”, - зазначили у департаменті.

Нагадаємо, що у зв’язку із введенням в Україні режиму воєнного стану відповідно до Указів Президента України та Закону України "Про правовий режим воєнного стану" у Львівській області на період дії воєнного стану призупинено розгляд заяв щодо видачі дозвільних документів на розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ