Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині дещо зросли ціни на м’ясо, але це пов’язано лише з передвеликоднім попитом

На Львівщині дещо зросли ціни на м’ясо, однак, як запевняє Державна інспекція з контролю за цінами області, це пов’язано лише з передсвятковим попитом до Великодніх свят, — повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
Так, з 30 березня по 6 квітня 2006 року прослідковувалось підвищення середніх цін на м’ясо свинини - з 20,66 до 22,10 грн/кг або на 7%, на сало - з 10,73 до 11,24 грн/кг або на 4,8%. Для порівняння, середні рівні роздрібних цін на продовольчих ринках країни станом на 31 березня були такими: на м’ясо яловичини – 20,76 грн/кг, свинину – 22,95 грн/кг, сало – 13,96 грн/кг, птицю – 11,77 грн/кг та цукор – 4,36 грн/кг. Найвищі середні ціни на м’ясо яловичини були на таких ринках Львова,  як ТзОВ „Багіра” та ТзОВ „Шувар” – від 15,00 до 21,00 грн/кг.
Натомість середні ціни на цукор-пісок залишаються незмінними. Однак на продовольчих ринках області середній рівень цін на цукор-пісок є нижчим від середнього рівня цін, зафіксованого на підприємствах торгівлі на 0,02 грн/кг.
На продовольчих ж ринках Львова станом на 6 квітня середній рівень цін на продукти харчування був таким: крупа гречана – 4,11 грн/кг, яловичина – 19,05 грн/кг, свинина – 22,10 грн/кг, сало – 11,24 грн/кг, птиця - 10,34 грн/кг, цукор-пісок – 4,37 грн/кг.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ