Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині до 29 листопада триватиме конкурс проєктів місцевих ініціатив

У Львівській області стартував конкурс проєктів місцевих ініціатив на 2020 рік. Прийом заявок розпочався з 28 жовтня і триватиме впродовж цього місяця до 29 листопада. Про це Гал-інфо повідомили сьогодні, 19 листопада, у прес-службі Дрогобицької міської ради.

Відтак заклади освіти, охорони здоров`я, культури міста, громадські організації та ОСББ мають ще два тижні, щоб долучитись до участі у Конкурсі та подати заявку-проєкт.

Про це у понеділок, 18 листопада, у ході щотижневої наради міського голови Дрогобича з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста повідомив менеджер КУ «Інститут міста Дрогобича» Тарас Перхун.

Серед пріоритетів Конкурсу проєктів місцевого розвитку затверджено 8 напрямів:

1. “Освіта” – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, а також придбання обладнання та інвентарю та предметів дострокового користування.

2. “Охорона здоров’я” – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, а також придбання спецавтотранспорту, обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування у тому числі автотранспорту.

3. “Культура” – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

4. “Спорт” – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

5. “Безпека” – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція реставрація, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

6. “Вуличне освітлення” – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція.

7. “Інші пріоритети” : об’єкти усіх форм власності, окрім приватної за винятком ОСББ, що не підпадають під визначені Конкурсною радою пріоритети – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, облаштування об’єктів ПЗФ, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

8. “Обласні заклади та установи, некомерційні підприємства обласної ради” – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, благоустрій територій, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

Гранична вартість проекту становить 500 тис. грн, а гранична сума субвенції з обласного бюджету – 200 тис. грн.

Додамо, що у 2020 році почнуть ремонтувати дорогу до польського кордону Яворів–Грушів, також вже за пів року на пункті пропуску Краковець – Корчова запрацює електронна черга. Про це у коментарі радіо “Львівська хвиля” розповів голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ