На продовольчих ринках області за період з 12 по 20 листопада 2009р зафіксовано підвищення середніх цін на яловичину - на 2,4%, сало - на 2,2%, м'ясо птиці - на 1,5%, молоко - на 12,2%, сир - на 3,4%, сметану - на 5,2%, масло - на 5,0%, олію - на 1,2%, яйця курячі - на 4,1%, цукор-пісок - на 15,7%, крупу гречану - на 2,7%, буряк - на 5,6%, цибулю - на 1,1%. Зниження середніх цін зафіксовано на моркву - на 8,2%, капусту - на 1,9%, – повідомила Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області.
Довідково: на продовольчих ринках м. Львова станом на
На підприємствах торгівлі за період з 12 по
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ