Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині хмарно з проясненнями

На Львівщині хмарно, з проясненням. Без опадів. Подекуди туман. Вітер південний 1 –3 м/с. Температура від -1° до -4° С, в горах до -12° С. 19 січня, вночі та вранці, місцями, туман видимістю 200 – 500 м; на окремих ділянках доріг ожеледиця. (І рівень небезпечності, жовтий). Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Прогноз погоди:

По Львівській області: Хмарно з проясненнями. Вдень, часом, невеликий мокрий сніг. Вранці місцями туман, слабка ожеледь, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 2 – 5 м/с. Температура, вдень від 1° морозу до 4° тепла, в горах, подекуди, 10° морозу.

З 08:00 год. 18 січня до 05:00 год. 19 січня опадів не випадало.

Радіаційний фон становить 11 мкР/год.

Державні та місцеві дороги: проїзд забезпечено, покриття – сухе, температура: від -1 до -6 Со, працюють (чергують) 16 (98) осіб та 15 (78) одиниць техніки.

Перевали:
Івашківський: проїзд забезпечено, покриття – мокре, температура: -6°С, працюють (чергують) 2 (3) осіб та 2 (2) одиниці техніки;
Ужоцький: проїзд забезпечено, покриття – місцями мокре, температура: -6°С, працюють (чергують) 0 (2) осіб та 0 (2) одиниць техніки;
Орявський: проїзд забезпечено, покриття - мокре, температура: -6°С, працюють (чергують) 2 (2) осіб та 1 (2) одиниця техніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ