Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині хочуть запровадити «Єдине вікно» для допомоги майданівцям

В області розглядають можливість запровадження «Єдиного вікна» для надання допомоги постраждалим учасникам Революції Гідності. Таку ініціативу озвучили сьогодні, 23 березня, під час зустрічі голови Львівської ОДА Олега Синютки з постраждалими майданівцями, - прес-служба Львівської ОДА.

«Єдине вікно» функціонуватиме на базі Львівського обласного госпіталю ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи, що у Винниках, та стане платформою співпраці державних органів, представників медичної, правоохоронної та соціальної сфери для надання комплексної допомоги постраждалим під час Революції Гідності.

«Наші переконання змінили історію України. І дуже важливо зараз не залишатись осторонь проблем тих, хто постраждав під час Революції Гідності, відстоюючи права і свободи людини, та європейське майбутнє України», -  наголосив Олег Синютка.

Додамо, що в межах зустрічі очільника області із постраждалими майданівцями порушили питання про надання статусу, забезпечення державними та обласними  соціальними гарантіями, встановлення інвалідності та медичного забезпечення учасників Революції Гідності.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ