Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Львівщині киснем забезпечені 75 % ліжок для ковідних хворих

Станом на ранок завантаженість ліжкової мережі становить - 40,9 %. Загалом для ковідних хворих в опорних медзакладах області підготували – 3645 ліжок, з них – 1486 зайняті. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

«За попередню добу в опорні лікарні визначені для надання допомоги пацієнтам з коронавірусом госпіталізовано 107 пацієнтів. Станом на ранок на стаціонарному лікуванні перебуває 1486 хворих. З них: 129 на лікуванні в реанімаційних відділеннях, 26 на апаратах ШВЛ»,-  розповів керівник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Киснем забезпечені 2750 ліжок, що становить 75 % від загальної кількості.

Зазначимо, що свою роботу цього тижня завершує міжвідомча комісія з перевірки опорних ковідних лікарень. Сьогодні перевіряють два останні медичні заклади.

«З понеділка комісія приступає до опрацювання результатів перевірок. За підсумками буде підготовлена відповідна довідка»,-  додав Орест Чемерис.

Нагадаємо, що комісія перевіряє усі ковідні установи на  спроможність елетромереж та техніку безпеки, а також безпеку використання всіх кисневих установок та апаратури. До її складу комісії увійшли представники департаменту охорони здоров’я, паливно-енергетичного комплексу, Держпраці. Перш за все комісія перевірила найбільш заповнені установи. Висновки будуть містити технічні характеристики по кожній лікарні, на підставі яких будуть формулювати рекомендації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ