Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині нетвереза скутеристка протаранила запаркований автомобіль

Як повідомили в Відділі комунікації поліції Львівської області, на Львівщині нетвереза скутеристка протаранила запаркований автомобіль

Правоохоронці Радехівського відділення поліції під час місячника безпеки дорожнього руху здійснюють посилений контроль за дотриманням водіями Правил дорожнього руху, у тому числі, виявляючи водіїв, котрі керують автотранспортом у нетверезому стані.

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції №1 Радехівськоговідділення поліції, склали протоколи про адміністративні правопорушення передбачене ч.1 ст.130 (керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП,  а також винесли постанови про адміністративне правопорушення, передбачене ч.2 ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та ч.6 ст.121 (керування водієм транспортним засобом не зареєстрованим в установленому порядку)  КУпАП, на жительку селища Лопатин.

Жінка, перебуваючи у нетверезому стані, що підтвердив результат огляду на стан сп’яніння на алкотестері (1,03 проміле), сіла за кермо незареєстрованого в установленому Законом порядку моторолера, не маючи права керувати таким видом транспорту, не дотримавшись безпечного інтервалу під час об’їзду перешкоди здійснила зіткнення з припаркованим автомобілем «OPELVECTRA», внаслідок чого автомобілю завдано пошкоджень. Потерпілих в наслідок ДТП не має. Тепер правопорушниці доведеться сплатити чималі штрафи за грубі порушення Правил дорожнього руху.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ