Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині перекривали дорогу Київ-Чоп – вимагали не звільняти директора лісгоспу

На Львівщині працівники лісгоспу перекривали дорогу Київ–Чоп поблизу міста Броди та села Дітківці. Так вони вимагали, щоб не звільняли очільника Бродівського лісгоспу Ореста Ониська.
фото - Суспільне

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Суспільне.Львів

"Ми вийшли на протест через несанкціоноване звільнення нашого директора лісгоспу Ореста Ониська. Дорогу перекривають працівники. Я працюю у лісгоспі, а це вже четвертий керівник за цей час. Настільки справедливої, тверезо мислячої людини я ще не бачила: зарплату ми отримуємо вчасно, умови праці - достатні. Ми просто працюємо, але напевно комусь це ласий шматочок", - сказала учасниця протесту Оксана Топилко.

Протест розпочався о 13:00. Як повідомили у пресслужбі Патрульної поліції у Львівській області, орієнтовно 70 людей 15 хвилин ходили пішохідним переходом, 15 хвилин пропускали авто.

Закінчилася акція протесту о 16:00, рух на трасі Київ - Чоп повністю відновили.

Як повідомили у пресслужбі Львівського обласного управління лісового господарства, за результатами проведеного аудиту роботу Бродівського лісгоспу визнано незадовільною. Це і стало причиною звільнення керівника цього підприємства з посади. Наказ про його звільнення був підписаний 29 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ