Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині перевірили стан готовності до роботи об’єктів тепло-, водопостачання

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/2
Органам місцевого самоврядування дали відповідні доручення щодо усунення вказаних недоліків для сталого проходження опалювального сезону. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Відповідно до доручення начальника ЛОВА Максима Козицького упродовж вересня на об’єктах підприємств тепло-, водопостачання та водовідведення провели ситуаційні навчання з моделюванням ситуації припинення електропостачання та функціонування об’єктів на резервних джерелах живлення. 

Крім того, працівники департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства Львівської ОВА здійснили виїзні перевірки стану готовності до роботи об’єктів водопостачання та водовідведення на резервних джерелах живлення. 

Так, упродовж вересня проінспектували водозабори, насосні станції I-го, II-го та III-го підйому, каналізаційні насосні станції та очисні споруди таких водопровідно-каналізаційних підприємств області: ЛМКП «Львівводоканал», КП «Старосамбірське міське водоканалізаційне господарство», Рудківське ВУЖКГ, Ралівське УЖКГ, КП «Стрийводоканал», КП «Ходорівводоканал», КП «Бродиводоканал», МКП «Золочівводоканал», Буське підприємство водопровідно-каналізаційного господарства, КП «Червоноградводоканал», КП «Сокальводоканал», КП «Радехівводоканал», КП «ЖКГ Великомостівської МР», МКП «Новояворівськводоканал», МКП «Яворіввода». 

«В більшості підприємств наявні та готові до експлуатації резервні джерела живлення, проте були випадки де на підприємствах генератор був наявний, однак не підключений. Крім того, однією з виявлених проблем є те, що практично на усіх об’єктах підприємств області наявний недостатній запас палива для роботи генераторів», - зазначив директор департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Богдан Кейван. 

У департаменті нагадали, що забезпечення ефективної роботи місцевих теплопостачальних та водопровідно-каналізаційних підприємств, належить до компетенції органів місцевого самоврядування. Після проведених заходів, органам місцевого самоврядування дали відповідні доручення щодо усунення вказаних недоліків для сталого проходження опалювального сезону 2023/2024 р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ