Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині під час розпивання алкоголю чоловік зарізав товариша, а тіло вивіз до лісу

26 червня приблизно о 10:00, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків про те, що в лісовому масиві у селі Станиля Дрогобицького району виявили тіло чоловіка без ознак життя.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділення поліції №2 Дрогобицького районного відділу поліції. Поліцейські з'ясували особу загиблого. Ним виявився 31-річний житель Харкова. На тілі загиблого правоохоронці виявили сліди насильницької смерті, а саме – ножове поранення в ділянці грудей, яке і стало причиною смерті чоловіка.

За допомогою відео з камер спостереження "Безпечна Львівщина" оперативники кримінальної поліції спільно зі слідчими упродовж доби з'ясували, що до скоєння злочину причетний 50-річний житель Трускавця. Також виявили, що вночі 26 червня, під час розпивання спиртного, між чоловіками виник конфлікт під час якого зловмисник завдав жертві удару ножем у груди.

Переконавшись, що чоловік мертвий, підозрюваний завантажив його тіло у свій автомобіль та вивіз до лісопосадки в селі Станиля, після чого поїхав додому.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За рішенням суду він перебуває під вартою. Досудове розслідування триває

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ