Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині підлітків запрошують на психотерапевтичні групи

Тренінги стосуватимуться прийняття себе, подолання тривоги і стресу та емоційного вигорання.

Як повідомляють у пресслужбі ЛОДА, клініка психічного здоров’я дітей, підлітків та молоді Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру спільно з Кафедрою психології і психотерапії УКУ запрошує на безкоштовні психотерапевтичні зустрічі.

Проєкт створений спеціально для підлітків віком від 13 до 18 років, які:

- хочуть розвинути добрі навички спілкування;
- мають підвищену тривожність через випускні іспити та ін;
- бажають завести нових друзів, навчитися навичок турботи про власне психічне здоров’я.

Організатори запрошують стати учасником одного з тренінгів: 

  • «Як горіти і не вигоріти». На групі ви дізнаєтеся, що таке емоційне вигорання, та звідки воно береться. А також дізнаєтеся техніки, які допоможуть побороти або уникнути емоційного вигорання. Кількість осіб у групі: до 8. Вік учасників: 15-18 років.
  • «Відчепись від себе». «Зі мною щось не так», «я не найкращий», «от би схуднути» – думки, які зринають в голові кожного підлітка хоч раз в житті. Спішимо запевнити – це ок. А як навчитись приймати себе цілком і повністю ми спробуємо дослідити разом на групі. Кількість осіб у групі – до 12. Вік учасників: 13-16 років.
  • «Як допомогти собі знизити тривогу перед контрольними/іспитами?» В цій групі обговорюватимуть основні симптоми тривоги та вчитимуть якісно та ефективно долати сильний стрес через науково доведені техніки. Кількість осіб у групі: до 10. Вік учасників: 15-17 років.

«Тож якщо ви відчуваєте, що якийсь з тренінгів буде для вас корисним – запрошуємо. Для цього потрібно просто заповнити коротку анкету, і з вами сконтактують», – зазначають організатори тренінгів.

Реєстрація проходитиме за посиланням

Адреса: м. Львів, вул. Дністерська, 27

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ