Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині підприємець умисно ухилився від сплати податків на суму 85 тисяч гривень

11 січня цього року кримінальна справа з обвинувачення підприємця Львівщини громадянина М. у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 366 КК України, була направлена прокурору Львівської області з обвинувальним вироком.
Як розповіли „Гал-іnfо” у відділі громадських зв’язків ДПА у Львівській області, громадянин М., директор одного з приватних підприємств Львівської області, під час здійснення фінансово-господарської діяльності підприємства вирішив умисно ухилитися від оподаткування. Протягом 2000-го року він, шляхом приховування та заниження об’єктів оподаткування, а також шляхом внесення в офіційні документи завідомо неправдивих відомостей, порушував чинне податкове законодавство. Внаслідок чого до бюджету не надійшло 85 770 гривень, – повідомляє відділ громадських зв’язків ДПА у Львівській області.
Як зазначив начальник слідчого відділу податкової міліції ДПА у Львівській області Михайло Шукост, притягнути громадянина М. до кримінальної відповідальності стало можливим лише тепер, коли працівники УПМ області розшукали обвинуваченого, оскільки він переховувався від слідства, у зв’язку з чим був оголошений його розшук.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ