Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині почастішали випадки домашнього насильства

На Львівщині на Бущині почастішали випадки домашнього насильства.
Фото vbusk.com

Як повідомив Буський медіа-портал, у 2019 році на території Буського району зареєстровано вісім кримінальних проваджень щодо осіб, які вчиняли домашнє насильство. Про це під час позачергової сесії Буської районної ради повідомив начальник Буського відділення поліції Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУ НП у Львівській області Богдан Петелицький.

Загалом за 2019 рік працівниками Буського відділення поліції зареєстровано 4885 заяв та повідомлень різного характеру. Всього відкрито 606 кримінальних проваджень щодо вчинення крадіжок. У 2019 році було зареєстровано 85 кримінальних проваджень, із них 34 передано до суду.

«У 2019 році зареєстровано 8 кримінальних проваджень щодо осіб, які вчиняли домашнє насильство. Варто наголосити, що якщо особа отримує три адмінпорушення щодо вчинення домашнього насильства, її матеріали справи автоматично скеровуються до суду. Останнім часом в районі також спостерігаємо факти шахрайства. Люди перераховують кошти зловмисникам в інші області, тому такі справи скеровуються туди, де ці кошти були зняті.

Щодо крадіжок, які відбулись останнім часом у місті Буську та в населених пунктах району зазначу, що це відбувається через те, що із місць позбавлення волі вийшло чимало осіб. У Буську був затриманий місцевий мешканець, який вчинив більше 20 крадіжок. Чоловік викрадав кошти та витрачав їх на власні потреби, а вкрадені речі (велосипеди, домашні інструменти) продавав у Львові. Відрадно, що чимало випадків крадіжок вдалось розкрити за допомогою встановлених у місті камер спостереження», – розповів начальник Буського відділення поліції Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУ НП у Львівській області Богдан Петелицький.

Про хід розслідування щодо вбивства браконьєрами самки лося на території Грабівського лісництва у 2019 році проведено ряд різних правоохоронних заходів. Наразі кримінальне провадження по справі закрите. Про причетних осіб щодо скоєння злочину просять повідомляти правоохоронців. Щодо останніх фактів виявлення незаконної вирубки дерев у селах Топорів та Чаниж, то відомо, що відкрито кримінальне провадження, слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ