Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині продовжують ліквідовувати ямковість на найбільш аварійних ділянках доріг

В умовах воєнного стану всі кошти Державного дорожнього фонду, які раніше спрямовувалися виключно на ремонт та експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування, тепер скерували в загальний бюджет держави на підтримку Збройних Сил України.

Департамент дорожнього господарства Львівської ОВА продовжує виконувати необхідні роботи з ремонту та утримання доріг, використовуючи всі наявні ресурси та можливості. У зв’язку з обмеженим фінансуванням, зосереджуються на найнеобхідніших заходах. Перш за все, це забезпечення прохідності стратегічно важливих маршрутів та ремонт найбільш критичних ділянок доріг.

«Підрядні організації ліквідовують аварійну ямковість на найбільш аварійних ділянках доріг пневмоструменевим методом. Станом на сьогодні ремонтні роботи проводяться на  автомобільних дорогах місцевого значення С140842 Нова Лодина-Соколів (Львівський район) та С140424 Нагуєвичі-Лішня (Дрогобицький район)», – повідомляє директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Окрім цього, в межах експлуатаційного утримання виконуємо роботи з профілювання щебеневих та гравійних доріг для підтримки автошляхів нашої області у проїзному стані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ