Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині проведуть державну інвентаризацію земель

Головне управління Держгеокадастру у Львівській області оголосило аукціон на проведення державної інвентаризації земель у Львівській області.
Ілюстративне фото.

Як зазначено в умовах аукціону, планована вартість робіт становить 6 млн 740 тисяч гривень.

Державній інвентаризації земель у Львівській області підлягають виключно несформовані земельні ділянки державної власності та земельні ділянки державної власності, відомості про які відсутні у Державному земельному кадастрі, загальною площею 40 тис. га.

В першу чергу державній інвентаризації підлягають несформовані земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності та земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, відомості про які відсутні у Державному земельному кадастрі у Львівській області. 

Термін проведення державної інвентаризації несформованих земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності та земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, відомості про які відсутні у Державному земельному кадастрі: з дати укладення договору про закупівлю – до 20.07.2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ