Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині проводяться роботи з покращення безпеки дорожнього руху

1/3
Дорожниками Львівщини регулярно проводяться роботи з покращення безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах, - Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Ремонтно-будівельний сезон 2019 року на автомобільних дорогах державного значення Львівської області також розпочався із заходів підвищення рівня безпеки, зокрема ліквідація аварійної ямковості, відновлення бар’єрного огородження та дорожніх знаків.

У першу чергу, увагу зосереджено на аварійно-небезпечних ділянках, а саме:

- автомобільні дороги з високою інтенсивністю: М-11 Львів — Шегині, М-10 Львів — Краковець, М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська, М-06 Київ — Чоп та Західний обхід м. Львова;

- транспортні розв’язки: у м. Винники на перетині автомобільних доріг міжнародного значення М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська та М-06 Київ — Чоп відновлено бар’єрне огородження та у м. Городок на автомобільній дорозі М-11 Львів — Шегині змінено організацію дорожнього руху.

Станом на 18 березня на дорогах державного значення ліквідовано 86 207 м2 аварійної ямковості, відновлено 1,5 км бар’єрного огородження, встановлено та замінено 167 шт. дорожніх знаків.

Нагадуємо, недотримання правил дорожнього руху, перевищення швидкості, недотримання правил обгону та виїзд на зустрічну смугу часто призводить до ДТП, внаслідок яких травмуються та гинуть люди.

Водії, будьте пильними та дотримуєтесь правил дорожнього руху!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ