Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Спорт

На Львівщині пройде фестиваль "LeoCult - 2019"

Вже невдовзі Львівщина п’ятий рік поспіль прийматиме найбільший фестиваль автомобільної культури у західній Україні - «LeoCult - 2019».

Упродовж двох днів, 26-27 липня, гості та учасники зможуть насолодитися дорогими тюнінгованими автівками, переглянути захоплююче DriftShow, покататися на DriftTaxi та ще й відпочити у Карпатах.

LeoCult - 2019

Щороку «LeoCult» збирає автоентузіастів у різних сферах тюнінгу, але його візитною карткою незмінно залишається напрямок «Stance» - максимально занижені автомобілі. До ювілейної дати організатори підготували дуже насичену та цікаву програму і оновили формат фестивалю. Які ж новинки очікують на гостей та учасників?

По-перше, це значно більше номінацій: обиратимуть кращі автомобільні диски, автівки на пневматичній та статичній підвісках, кращий фітмент (положення колеса в арці), найгучніший автомобіль (вихлоп), а ще ТОПову шістнадцятку. Загалом буде аж 17 номінацій, та більше 100 учасників зі всієї України та навіть закордону.

«Тут можна буде побачити автомобілі різних класів: від стареньких ВАЗів та запорожців до дорогих Лексусів, Мерседесів та Порше. Часто коштовність тюнінгу може перевищувати втричі або навіть більше варіть самого авто», - розповідає співорганізатор та суддя фестивалю Андрій Гаєвський.

LeoCult - 2019

Фішкою «LeoCult-2019» стане фантастичне DriftShow від багаторазового чемпіона України із слалому та професійного дрифтера Олексія Виговського.

«Шалені «дрифтові» заїзди чекатимуть на глядачів у перервах між номінаціями упродовж двох днів. А для любителів справжнього екстриму на фестивалі також працюватиме DriftTaxi. Тож можна буде випробувати власні сили та проїхатись «з вітерцем» поруч із професійним пілотом», - говорить Андрій Гаєвський.

Приємно здивує гостей та учасників і місце проведення – гірськолижний комплекс «Плай» з розвиненою інфраструктурою. Тому на фестивалі можна буде не тільки отримати задоволення від приголомшливого тюнінгу, а й насолодитись гірськими пейзажами, прогулятись карпатськими лісами. Підкріпитися і поділитися враженнями з друзями також можна буде завдяки організованим зонам відпочинку.

LeoCult - 2019

«Цьогорічний фестиваль дуже особливий для нас, адже він ювілейний. Тому ми вирішили додати родзинку та поєднати круті занижені авто, дрифт-шоу та відпочинок у мальовничих Карпатах. Цей «вибуховий» коктейль точно прийдеться до душі нашим гостям та учасникам», - розповідає співорганізатор Олександр Бондарчук.

Упродовж двох днів, 26-27 липня, на глядачів ще чекатимуть розіграші подарунків від партнерів та гучне афтепаті.

Офіційне відкриття «LeoCult-2019» відбудеться 26 липня о 13:00 годині на території гірськолижного комплексу «Плай» (с. Плав’є, Сколівський р-н, Львівська область).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ