Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

На Львівщині призов виконано на 66%

Станом на початок листопада 2018 року Львівщина виконала план призову на 66% - з 810 призвано 535 осіб. Таких результатів вдалось досягнути за понад місяць призовної кампанії.

Заступник військового комісара ЛОВК Денис Сахацький. Фото: Гал-інфо

Про це сьогодні, 8 листопада, під час брифінгу повідомив заступник військового комісара ЛОВК Денис Сахацький, передає кореспондентка Гал-інфо.

За його словами, найкращі результати показують Миколаївський, Радехівський, Буський, Сокальський та Дрогобицький районні військкомати. Відстають, натомість, Старосамбірський та Червоноградський відділи. Серед районів Львова Денис Сахацький позитивно виділив Сихів. Загалом Львів виконав план призову поки що лише на 45%. 

Військовий також наголосив, що після офіційного початку призовної кампанії кожен громадянин призовного віку (21-27 років, - ред.) зобов'язаний самостійно прибути до військового комісаріату. 

"Зараз не можна точно сказати, хто ухилився від призову, оскільки громадянин може з'явитись до військкомату в будь-який момент. Інформацію щодо ухилянтів ми традиційно оприлюднимо в кінці призовної кампанії. Врезультаті весняного призову-2018 було ухвалено 5 вироків суду, де хлопцям за ухиляння від військової служби дали 2 роки умовно", - додав Денис Сахацький.  

Заступник військового комісара ЛОВК Денис Сахацький. Фото: Гал-інфо

Заступник військового комісара ЛОВК нагадав про те, хто має право на відтермінування чи звільнення від призову: 

"Перш за все, це ті громадяни, які навчаються в університеті на денному стаціонарі, ті, в кого вагітна дружина чи ті, в кого є двоє або більше дітей, а також ті, хто самостійно виховує неповнолітню дитину чи має інших осіб на утриманні. Всі ці факти повинні бути офіційно оформлені". 

Нагадаємо, осінній призов до лав Збройних сил України триватиме цьогоріч до 30 грудня. 

Військкомати реорганізують в Центри комплектування та соціальної підтримки

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ