Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розпочався цикл семінарів із підготовки проєктів місцевих ініціатив

Сьогодні, 15 жовтня, у сесійній залі Львівської обласної ради розпочався цикл семінарів із підготовки проєктів місцевих ініціатив для потенційних конкурсантів у межах ПРОГРАМИ ПРОВЕДЕННЯ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ ПРОЄКТІВ МІСЦЕВИХ ІНІЦІАТИВ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ НА 2020 - 2025 РОКИ.

До присутніх звернувся заступник голови Львівської обласної ради Юрій Гудима.

«Не змінним для нас залишається важливість теоретичної і практичної підготовки потенційних конкурсантів до написання проєктів. Тому вже від 15 жовтня ми проведемо 8 тематичних семінарів. Тут можна буде задати будь-яке запитання щодо проведення Конкурсу місцевих ініціатив та отримати на нього компетентну відповідь. Дякую за активну позицію! Наша програма - дієва, одна з найкращих в Україні. Бажаю всім перемоги!», - сказав він.

Нагадаємо, що члени Конкурсної ради затвердили графік проведення навчальних семінарів з представниками органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, громадських організацій та іншими потенційними учасниками Конкурсу.

Варто зауважити, що в межах першого семінару для Бродівського, Буського, Кам`янка-Бузького, Радехівського районів та всіх ОТГ, що знаходяться на території зазначених районів, профільний відділ облради ознайомив присутніх із новаціями Конкурсу на 2020 рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ