Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розвантажили гуманітарний вантаж від товариства Червоного Хреста

Львівщина залишається гуманітарним хабом для усієї країни. Лише за минулу добу зі складів області відправили 381 палету з продовольством, одягом та засобами гігієни по регіонах України.

Про це інформує пресслужба Львівської ОВА.

Гуманітарну допомогу отримають Київська, Чернігівська, Запорізька, Кіровоградська та Донецька області. Разом з цим, з двох складів загалом виїхали 6 фур та 3 буси з гуманітарним вантажем у напрямку Києва, Донецька, Кропивницького, Миколаєва, Запоріжжя.

За попередні дві доби, у Львівській області розвантажили 13 фур та 2 буси з гуманітарною допомогою від Червоного Хреста, які надійшли з Польщі. Разом з цим, вантаж отримали з Німеччини, це продовольчі товари, медикаменти, вода, засоби гігієни.

Завдяки Укрзалізниці до Дніпра перенаправили 15 критих вагонів з гуманітарною допомогою. Йдеться про медикаменти, харчі, засоби гігієни, одягу та побутової хімії. Водночас сьогодні ще 2 вагони відправлять до Охтирки, що на Сумщині.

Нагадуємо, що на території області розгорнули 7 гуманітарних штабів, які допомагають українським військовим та переселенцям. 

Адреси та контакти можна знайти тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ