Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині семеро дітей-сиріт отримають власне житло

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, сьогодні, 24 червня у Львівській ОДА відбулось засідання Комісії з придбання житла у межах Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа в області на 2018-2020 роки.
Фото: Львівська ОДА

Очолив засідання Комісії заступник голови облдержадміністрації Юрій Холод.

Комісія прийняла рішення щодо придбання житла у власність для 7 дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа з Радехівського, Яворівського районів, міст Дрогобича, Нового Роздолу, Стрия та Червонограда.

ʺНа квартирних обліках в області перебуває 153 дитини-сироти та 213 осіб з числа дітей-сиріт. Ці діти ростуть і в повні 24 роки втрачають право на допомогу з помешканням від держави. Тому я наполегливо прошу місцеву владу активізувати свою роботу щодо пошуку житла, яке ми можемо придбати для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. Бо можливість придбати більше є, потрібна ваша активна участь на місцях. Про це сказав сьогодні всім присутнім на нарадіʺ, - наголосив Юрій Холод.

Начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Володимир Лис зазначив: ʺ В минулому році за кошти обласного бюджету придбано житло для 44 осіб, за кошти державного бюджету для 2 та 42 видано грошову компенсацію для придбання житла, за кошти місцевих бюджетів для 9 осібʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ