Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Львівщині ще не затвердили 274 місцеві бюджети

Станом на 19 січня на Львівщині ще не затвердили 274 місцеві бюджети: із 831 затверджено 557, це близько 76,2%. Про це сьогодні, 20 січня, на загальних зборах Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» повідомив начальник головного фінансового управління Львівської ОДА Олег Демків.

Олег Демків повідомив, що вже затверджено обласний бюджет, усі міські бюджети, бюджети міст районного значення й 527 бюджетів базового рівня.

«Сьогодні ще й досі не затверджено бюджет Городоцького району, Нового Роздолу, шести сільських бюджетів Дрогобицького району. Ще не затверджено низку бюджетів у Перемишлянському, Яворівському та в тому ж Городоцькому районах, а також бюджет міста Східниці», - повідомив Олег Демків.

Олег Демків зазначив, що до 1 лютого головне фінансове управління області планує провести експертизи районних та міських бюджетів Львівської області. Він також додав, що до15 лютого за результатами проведеної експертизи повинно відбутися корегування бюджетних показників сільських та селищних бюджетів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ