Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині спільні мобільні групи перевіряють дотримання карантинних обмежень

У Львові та на території Львівській області посилили заходи щодо попередження, виявлення та документування правопорушень пов’язаних із порушенням карантинних обмежень
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Щоденно на території Львівської області, а також у місті Львові створені та працюють мобільні рейдові групи, до складу яких увійшли працівники поліції, Держпродспоживслужби, санітарні лікарі та працівники органів місцевого самоврядування. 

Мобільні групи перевіряють суб’єкти господарювання, які проводять діяльність у сфері торговельного та побутового обслуговування населення, громадський транспорт, заклади громадського харчування (кафе, бари, їдальні, закусочні тощо), ринки, заклади культури та освіти. 

За результатами роботи рейдових груп від 14 жовтня на території Львова та області виявлено 188 порушень карантинних норм, за якими складено 9 протоколів про адміністративні правопорушення за ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та 179 постанов по справі про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ