Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

На Львівщині стартує ХІ Екуменічний соціальний тиждень

Упродовж 3-6 жовтня у Львові відбудеться традиційна подія міста - Всеукраїнський суспільний форум «ХІ Екуменічний соціальний тиждень». Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Серед запланованих заходів - відкрита дискусія «Молодь. Віра. Покликання», під час якої обговорять найболючіші питання, які турбують сучасну молодь: яке моє покликання у навчанні, праці, суспільстві? Чи я є свідомим християнином, громадянином, фахівцем? Як розпізнати своє покликання?

Під час Міжнародного семінару Українського християнського академічного товариства порушать питання участі молоді у житті Церкви та навпаки – Церкви у житті молоді.

Істориків, богословів, а також всіх, хто хоче пізнати церковну історію, запрошуємо на презентацію книги Клауса Шатца «Вселенські собори – стрижневі події історії Церкви», після якої відбудеться автограф-сесія автора

Також усіх охочих запрошують на Майданчик здорової молоді, у межах якого відбудуться виступи дитячих та юнацьких танцювальних та хорових колективів, майстер-класи з миловаріння, гончарства та ліплення з глини, петриківського розпису, виготовлення листівок, а також інтерактивні ігри, квести, флеш-моб, а на завершення - святковий концерт «Лови хвилю».

Із програмою форуму можна ознайомитись за посиланням. Обов’язкова реєстрація за посиланням

Організатори - Інститут екуменічних студій, Український католицький університет, Львівська обласна державна адміністрація, НУ «Львівська  Політехніка».  Захід відбувається за підтримки –  Фундації L'Œuvre d'Orient (Франція) та Громадського проекту «Ідея міста».

Організатори присвячують Тиждень молоді, як рушійній силі українського суспільства. Участь у всіх заходах Форуму безкоштовна. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ