Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині стартували масштабні навчання територіальної оборони

Сьогодні, 2 серпня, у Кінологічному навчальному центрі Державної прикордонної служби, що у Великих Мостах, розпочались командно-штабні навчання підрозділу територіальної оборони. Повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

До навчань залучили військовозобов’язаних мешканців Львівщини віком до 60 років.

Зазначимо, що під час 6-денних стрільб цивільних резервістів навчатимуть військовій науці, пожежній та медичній підготовці, основам інженерної справи та поводженню із вибухонебезпечними предметами.

Участь у навчаннях також взяв голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

«Ми сьогодні бачимо відпрацювання однієї із рот батальйону територіальної оборони. Хочемо на практиці провести заняття, що має дати можливість уже восени провести заняття уже повністю  всієї територіальної оборони для Львівської області.  Я хотів би подякувати сьогодні мешканцям Сокальського району, які усі до одного, у повному складі,  прибули для відпрацювання», - звернувся до резервістів Олег Синютка.

Окрім того, він також додав: «Я впевнений, що такі навчання територіальної оборони надають можливість мешканцям міста спокійно і впевнено дивитися у майбутнє і розуміти, що не лише Збройні Сили України на лінії зіткнення стримують агресора, а сьогодні на Львівщині сили територіальної оборони готові до будь-яких дій країни-агресора».

Нагадаємо, що подібні навчання відбудуться у більшості областей України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ