Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині стартували місцеві вибори

Виборчі дільниці у всіх районах Львівщини вже відкрилися і працюватимуть до 20:00. Станом на 8:30 неділі усі виборчі дільниці працюють у звичайному режимі. Про це повідомив начальник відділу адміністрування апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Надзвичайних ситуацій, які б могли вплинути на хід проведення голосування та результати виборів, не зафіксовано, - зазначив Федір Алєйніков. - На гарячу телефонну лінію Львівської облдержадміністрації жодних повідомлень про порушення виборчого процесу  не надходило. Проте ми закликаємо усіх виборців у випадку будь-яких порушень чи надзвичайних ситуацій негайно повідомляти Львівську ОДА за номером: 2-999-285".

Нагадаємо, що для проведення місцевих виборів 25 жовтня 2015 року на території Львівщини відкрито 2 129 виборчих дільниць. В області оберуть майже 10 тисяч депутатів та голів місцевих рад.

Утворено 10 940 виборчих округів. Зокрема, утворено 84 округи для виборів депутатів обласної ради, 312 – для виборів депутатів міських рад міст обласного значення, 802 – для виборів депутатів міських рад міст районного значення, 734 – для виборів депутатів районних рад, 8 344 – для виборів сільських, селищних рад, 43 – для виборів міських голів, 621 – для виборів сільських, селищних голів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ