Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині стартуватиме ІІІ етап чемпіонату України з авторалі

11-12 червня на території Львівської (Сколівський район) та Закарпатської (Свалявський і Воловецький райони) областей відбудеться ІІІ етап чемпіонату України з авторалі «ІІІ Ворота України», повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Змагання відбуватимуться під егідою Міністерства молоді та спорту України за сприяння Львівської і Закарпатської облдержадміністрацій, Галицького та Закарпатського автомобільних клубів.

Головний суддя змагань, директор змагань – суддя національної категорії Сергій Єженков (м. Львів).

В чемпіонаті України з гірських автоперегонів та ралі планується участь понад 25 екіпажів, які представлятимуть команди автоспортсменів з Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Житомирської, Львівської, Київської, Полтавської, Чернівецької та Одеської областей України. У лютому ц.р. на території Львівщини успішно відбулися перші етапи чемпіонату України з гірських автоперегонів та ралі. При цьому усі учасники, представники команд, технічний персонал та судді відзначили високий організаційний рівень ралі, проведеного на Львівщині.

Попередня програма проведення етапів чемпіонатів України з гірських автоперегонів та ралі

11 червня 2016 року  – реєстрація та відкриття змагань. Ознайомлення спортсменів із спеціальними ділянками траси.

12 червня 2016 року – день змагань з ралі на спеціальних ділянках траси Львівської та Закарпатської областей. Закриття змагань

Змагання з ралі відбуватимуться на двох спеціальних ділянках:

перша спецділянка зі сторони Львівської області, зокрема на території Сколівського району, траса змагань (19 км) пролягатиме від села Тухолька через село Климець і до села Верб’яж (Воловецький район, Закарпатська обл.),

друга спецділянка пролягатиме селами Нижні Ворота – Підполоззя – Верхня Грабовниця – Уклін – Поляна Свалявського і Воловецького районів Закарпатської області (загальна довжина траси - 20 км). 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ