Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині стартував конкурс проектів місцевого розвитку

Львівська обласна рада інформує про те, що від сьогодні, 3 грудня, розпочинається проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку на 2019 рік. Триватиме прийом заявок до 18 год. 31 січня 2019 року.

Прийом документів на участь здійснюється виключно на онлайн-платформі, яка створена на сайті Львівської обласної ради за посиланням.

Конкурс проводиться за такими пріоритетами:

  1. «Школи» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентарю.

  1. «Заклади дошкільної освіти» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентарю.

  2. «Охорона здоров'я» (районні та міські комунальні лікарні, некомерційні комунальні підприємства, центри первинної медико-санітарної допомоги, амбулаторії сімейної медицини, ФАПи) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентарю.

  3. «Культура» (народні доми, будинки культури, бібліотеки, музеї, початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади (ПСМНЗ) музичні та мистецькі школи) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентарю.

  4. «Вуличне освітлення» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція вуличного освітлення комунальних доріг та пішохідних доріжок.

  1. «Інші пріоритети» (об’єкти усіх форм власності (окрім приватної), що не підпадають під визначені Конкурсною радою пріоритети) - будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, придбання обладнання та інвентарю, облаштування об’єктів ПЗФ.

  1. «Обласні заклади та установи, некомерційні комунальні підприємства обласної ради» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, придбання обладнання та інвентарю, благоустрій територій.

 Гранична вартість проекту становить не більше ніж 500 тис. грн.

Гранична субвенція з обласного бюджету для проекту становить 200 тис. грн.

Необхідну інформацію про проведення конкурсу та рішення Львівської обласної ради № 750 від 25.10.2018 розміщено на офіційному сайті Львівської обласної ради за посиланням.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. 2-999-808.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ