Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині стартував проект "Академія директорів"

Cьогодні, 22 травня, у Палаці Мистецтв розпочався освітній проект про успішні практики шкіл Львівщини ʺАкадемія директорів: зустріч випускниківʺ.

Цьогорічна Академія директорів об‘єднала випускників двох попередніх років, які будуть говорити про те, як змінилася НУШ і що змінили вчителі, про булінг, можливості неформальної освіти та громадське фінансування школи. 

Також в межах проекту відбулася панельна дискусія ʺПроект закону про загальну середню освітуʺ. 

Серед гостей форуму, який сьогодні урочисто відкрили, знані експерти та управлінці. Особливим гостем ʺАкадемії директорів-2019ʺ став професор Ярослав Грицак, який звернув увагу на те, чому цінності важливі, і що вони говорять про сучасний світ. 

ʺАкадемія директорівʺ – це новий формат навчання керівництва закладу загальної середньої освіти для вдосконалення ефективних інструментів управління. На цій Академії ми почуємо про те, чого навчилися директори шкіл Львівщини за два попередні рокиʺ, – розповідає директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій.

Зазначимо, проект ʺАкадемія директорівʺ ініційований департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації та проведений вперше у 2017 році у співпраці з ГО ʺЦентр соціальних інноваційʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ