Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

На Львівщині стартував Всеукраїнський діловий жіночий форум

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, сьогодні, 29 листопада, у Палаці Потоцьких, стартував Всеукраїнський діловий жіночий форум. Захід об’єднав жінок-фахівців у соціальній сфері, сфері бізнесу та політики.

Привітав учасників заходу т.в.о директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Андрій Кісера.

«У своїй роботі ми багато уваги приділяємо ключовим напрямкам розвитку економіки, серед яких інвестиції, експорт, детінізація економіки. І дуже приємно, відвідуючи ті чи інші підприємства, розуміти, що великий відсоток їх розвитку, це справа рук успішних жінок.  Ваш успіх - це позитивний імідж України на міжнародному ринку та всередині країни. Бажаю вам плідного спілкування та напрацювань», -  зазначив Андрій Кісера.

Серед основних напрямків роботи форуму є розгляд можливостей ділової жінки в межах соціальної відповідальності бізнесу, в роботі з усіма групами суспільства та з врахуванням потреби родини.

Відтак, в межах заходу жінки-підприємці, представники профільних бізнес-асоціацій, органів влади та громадських організацій, експерти обміняються досвідом, напрацюваннями та перспективними задумами на майбутнє у сфері розвитку жіночого підприємництва в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ