Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Львівщині стрімко зростає рівень захворюваності на COVID-19

Сьогодні, 30 вересня, на сесії Львівської облради депутати заслухали інформацію Львівської ОДА щодо санітарно-епідеміологічної ситуації на території Львівщини, проведення вакцинації та вжиття заходів реагування у зв’язку з епідемією корона вірусу, інформує кореспондент Гал-інфо.
Фото: Держприкордонслужба

За словами директора департаменту охорони здоров’я Ореста Чемериса, впродовж останнього місяця в області спостерігають зростання захворюваності на COVID-19. Найбільша кількість хворих у Львівському районі та Львові. Наразі Львівщина ще не сягнула піку захворюваності.

Також в області зростає відсоток госпіталізації. Завантаженість ліжок становить 48 %. 

Він зазначив, що за попередню добу із діагнозом COVID-19 по Львівській області госпіталізували 191 особу. В реанімації перебуває 115 людей, з них на апаратах ШВЛ – 26.

Орест Чемерис зазначив, що в області вакцинацію забезпечують 102 мобільні бригади, працює 181 пункт щеплення та 27 центрів вакцинації. 

Депутати запропонували напрацювати механізм стимулювання та заохочення колективів медичних та освітніх комунальних установ, а також соціального захисту  за досягнення високого рівня вакцинування та подати пропозиції на наступну сесію облради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ