Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

На Львівщині медиків запрошують прочитати освітні лекції для школярів

У Львівській області стартував осінній проєкт "Почуй Лікаря", який покликаний вести боротьбу на фронті здоров’я українців.
Фото з відкритих джерел

Торік проєкт започаткували Департамент охорони здоров'я Львівської ОДА, члени Ukrainian Medical Students' Association та профком студентів Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького. 

"Разом зі студентами медичних закладів й лікарями ми почали заохочувати дітей вже зі шкільних парт піклуватися про своє здоров’я і робити це завжди, а не лише, коли хвороба прийшла.

Волонтери пішли до людей напряму, у школи в селах і містах, розвінчували міфи та розповідали найновішу інформацію у сфері охорони здоров’я. 2600 дітей отримали знання про здоровий спосіб життя, які будуть для них надійним фундаментом",  розповіли у департаменті.

Частина волонтерів, як повідомив очільник ЛОВА Максим Козицький, упродовж 218 днів чергують на Головному залізничному вокзалі Львова, зустрічають евакуаційні потяги, допомагають тим, хто рятується від обстрілів. 

"Тепер ми запускаємо осінній проєкт "Почуй лікаря". Це робота на перспективу, адже успішне майбутнє будують сильні, витривалі та здорові люди. Дякую усім, хто уже зголосився брати участь у проєкті й покращувати обізнаність українців про здоров’я", сказав Максим Козицький.

Долучитися до команди експертів-медиків та почати просвітницьку діяльність у школах області можна за покликанням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ