Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині створено осередок Опозиційного блоку «НЕ ТАК»

28 січня 2006 року відбулася Перша міжпартійна конференція ЛОО СДПУ(о), ЛОО Всеукраїнського політичного об’єднання «Жінки за майбутнє», ЛРО Політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Центр», ЛОО Республіканської партії України, на якій було проголошено про створення на Львівщині осередку Опозиційного блоку «НЕ ТАК». За це рішення проголосували 128 делегатів.
«Сьогодні ми — Опозиційний блок «НЕ ТАК», йдемо у владу в коаліції, яка презентує чіткі ідеологічні позиції у політично-партійному спектрі України та Львівщини, — зазначив під час виступу народний депутат України, заступник голови СДПУ(о) Ігор Шурма. — Ми йдемо у владу, щоб сказати «оранжистам» – досить. Ідеали Майдану розділили владу на два табори. Ті люди, які мерзли, які щиро вірили і надіялися, що в державі щось зміниться, побачили: ті, що прийшли у владу, — це циніки, які погрузли у корупційних скандалах; одних відставили, а інших звільнила Верховна Рада, і саме ці люди претендують на назву «оранжисти».
«Ніхто із Львівської обласної та міської влади не може нам закинути, що ми є корупціонери, що ми не професіонали, що ми не виконали своїх обіцянок. Ми не були причетні до цієї влади. Це не ми руйнували Львів, це не ми продаємо Львів, це не ми формуємо політику місцевої влади. Це не ми піднімаємо тарифи на житло і комунальні послуги, це не ми розпродуємо сільськогосподарський потенціал Львівщини. Ми йдемо у владу, щоб стати її контролерами», — наголосив Ігор Шурма.
«Я твердо переконаний, що Опозиційний блок «НЕ ТАК» буде представлений не тільки у Львівській обласній та міській радах, а й у районах», — додав він.
Ігор Шурма також наголосив, що «ми не будемо говорити неправду». За його словами, міністр охорони здоров’я України «щиро вірить у брехню голови Львівської ОДА Петра Олійника про те, що на Львівщині створено 22 амбулаторії, а за цей рік відкрито лише дві».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ