Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині створили ще три «Класи безпеки»

Класи працюватимуть на базі Журавнівського комунального ЗЗСО школи-ліцею, Глинянського ЗЗСО І-ІІІ ст. та Бібрського опорного ліцею імені Уляни Кравченко.

На Львівщині створили ще три «Класи безпеки», які будуть працювати на базі Журавнівського комунального ЗЗСО школа-ліцей, Глинянського ЗЗСО І-ІІІ ст. та Бібрського опорного ліцею імені Уляни Кравченко. Ці спеціально обладнані інтерактивні навчальні простори спрямовані на навчання учнів основам пожежної безпеки, мінної безпеки, безпеки життєдіяльності, домедичної допомоги та психологічного розвантаження, повідомляють в ЛОДА. 

«Класи безпеки» оснащені демонстраційними навчальними матеріалами, зокрема муляжами вибухонебезпечних предметів, інвентарем для надання домедичної допомоги, засобами пожежогасіння, інформаційними стендами та інструкціями, ігровими елементами та поліграфічною продукцією, яку розробили ДСНС України спільно з UNICEF Ukraine.

«Тепер  ліцеїсти зможуть здобувати актуальні знання з пожежної та протимінної безпеки, вивчатимуть правила безпеки дорожнього руху, оволодіють алгоритмом дій в умовах надзвичайних ситуацій, набуватимуть навичок поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та надання домедичної допомоги. Такий клас стане майданчиком для вивчення роботи рятівників, правоохоронців, медиків та військових, що особливо важливо в умовах війни», – зазначили у Бібрському опорному ліцеї імені Уляни Кравченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ