Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині скандал через перейменування вулиці на честь загиблого Героя АТО

Завтра, 9 липня, о 10.00 у місті Жовква, за адресою вул. Гагаріна, 3а громадські активісти пікетуватимуть Жовківський районний суд, щоб не допустити скасування рішення Малехівської сільської ради про перейменування вулиці Нової на вулицю імені Героя АТО Тараса Дороша. Про це на Фейсбуці повідомив активіст Ігор Мартинюк.

Як йдеться у повідомленні, громада села підтримує це перейменування, однак знайшлося кілька мешканців, які з цим не погодилися і через суд хочуть скасувати рішення сільради.

«Тарас Дорош одним із перших вступив добровольцем у батальйон патрульної служби міліції особливого призначення "Львів". Він загинув 14 січня від кулі снайпера на бойовому завданні біля селища Станиця Луганська», - написав Ігор Мартинюк.

Нижче у коментарі активіст повідомив, що найбільш ймовірніша версія того, чому ж дехто проти такого перейменування: "На цій вулиці разміщені об'єкти, які здаються в оренду. При зміні назви можуть бути перевірки, які нікому не потрібні, а особливо голові який є ініціатором тих речей. Саме ці орендарі подали в суд прідсилившись деякими селянами".

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ