Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині триває прес-тур для латвійської туристичної програми

Сьогодні розпочався прес-тур Львівщиною для представників латвійської туристичної програми Travel Show ʺStars Travelʺ. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.
​На Львівщині триває прес-тур для латвійської туристичної програми

Основною метою телепередачі є ознайомлення з популярними туристичними локаціями, найкрасивішими пейзажами природи, культурними цінностями та місцевою кухнею країни-візитера. Кожен новий випуск веде новий ведучий – місцева знаменитість, що забезпечує високий рейтинг програми. Цього разу на Львівщину в ролі ведучого завітав Markus Riva – відомий у Латвійській Республіці співак і продюсер.

У Львівській області делегація перебуватиме у період з 10 до 12 вересня. Програмою заплановано ознайомлення з Державним історико-культурним заповідником ʺТустаньʺ, туристичними можливостями Львівщини та пропозиціями активного відпочинку.

Організаторами промоційного туру є управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації, управління туризму Львівської міської ради, готельний палацово-парковий комплекс ʺEdem Resort Medical & SPAʺ в партнерстві з Державним історико-культурним заповідником ʺТуСтаньʺ та туристичним бізнесом Львівщини: готель-замок ʺВежа Ведмежаʺ, відпочинковий комплекс Котедж ʺ4 Сезониʺ, ресторан ʺМаксимʺ.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, потік туристів в українські Карпати зростає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ