Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині у липні проведуть англомовний табір Castle Camp

Англомовний табір Castle Camp від Львівського обласного молодіжного центру проведуть у липні. Про це Гал-інфо розповів директор Львівського обласного молодіжного центру Василь Шатрук.

“На липень планується англомовний табір Castle Camp. Його проводитимуть або у Львівські області, розглядаємо Орявчик, або у Хмельницькій, в Отрокові, там є замок, де можна провести захід. Ідея англомовного табору зародилася, коли  ми спілкувалися з волонтеркою зі США Кетрін Фітч. Попри те, що вона зараз в Америці, її традиція продовжується.

Табір -  це можливість зануритися в англомовне середовище в Україні. За умовами табору розмовляти потрібно виключно англійською. Це робиться для того, щоб долати бар'єр спілкування.  Така практика має досить гарний ефект, багато учасників кажуть, що після табору їм здається,  що люди всюди розмовляють  англійською.  Це показує наскільки налаштовується слух. Загалом люди стають більш вільними у спілкуванні, бо в школі чи університеті цього аспекту бракує”, - розповів Василь Шатрук. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ