Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині у перший день літа обіцяють гарну погоду

01 червня небезпечних явищ погоди не очікується. (Рівень небезпечності відсутній, зелений. Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Фактична погода: хмарно, з проясненням. Без опадів. Слабкий туман. Вітер північний 1-3м/с. Температура повітря від +9 до +11о С; 
Прогноз погоди на 1 червня:
По Львівській області: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-східний, 5 – 10 м/с. Температура повiтря вдень 19 – 24° тепла.
По місту Львову: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-східний, 5 – 10 м/с. Температура повiтря вдень 21 – 23° тепла.

Станом на 08 год. 31 травня за даними гідрометеорологічної мережі по території області випало 0,4 – 22 мм дощу. На річках бассейну Дністра сформувався незначний дощовий паводок з підйомом рівнів води 8 – 53 см, місцями 72 – 73 см за добу (р.Бистриця – с.Озимина, р.Стрий – м.Стрий). На більшості річок басейну Дністра в другій половині доби 30 травня пройшли максимальні рівні води. На річках басейнів Сяну, Західного Бугу переважав спад рівнів води 4 – 17 см, лише на р.Солокія біля м.Червоноград та на р.Західний Буг біля м.Кам.-Бузька продовжувався незначний підйом рівнів води 1 - 3 см. На окремих річках басейну Західного Бугу зберігається затоплення заплав.
Найближчі дві доби на річках області очікується коливання рівнів води з перевагою спаду, лише в нижніх течіях окремих приток Дністра та в Дністрі на ділянці Розділ – Журавно, внаслідок добігання паводкової хвилі, ввечері 31 травня та впродовж 01 червня очікується підйом рівнів води до 0,5 м над рівнями 31 травня на 08 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ