Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині вдвічі зросли надходження податку на прибуток

Майже у два рази збільшились надходження податку на прибуток від Львівщини за п’ять місяців 2018 року в порівнянні з минулим роком. Про це повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Як повідомили в управлінні податків і зборів з юридичних осіб ГУ ДФС у Львівській області платниками податків Львівщини у січні-травні 2018 року сплачено до державного бюджету майже у два рази більше податку на прибуток у порівнянні з минулим роком. Так, за п’ять місяців цього року надходження становлять 751,8 млн. грн., а це на 310,6 млн. грн. більше ніж за аналогічний період минулого року - 441,2 мільйони гривень.

Тенденція позитивної динаміки надходжень збереглась й у травні 2018 року. На 98,8 млн. грн. більше надійшло податку, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. У травні 2017 року надходження склали 104,4 млн. гривень, а у цьому році - 203,2 млн. гривень.

За результатами декларування податку на прибуток за І квартал п.р. досягнуто позитивної адекватності задекларованих сум до доходів, при рості доходів на 64,6 відсотки нарахування зросли на 99,3 відсотка. В порівнянні з І кварталом минулого року нарахування податку на прибуток зросли на 125,1 млн.  гривень.

За результатами камеральних перевірок звітності за І квартал п.р. донараховано податку на прибуток в сумі 1,3 млн. грн., та зменшено збитки на суму 28,8 млн. гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ