Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбудеться HoReCa SHOW

У вересні на Львівщині відбудеться найбільший форум ресторанно-готельного бізнесу в Україні HoReCa SHOW 2019. Про це сьогодні, 22 липня, повідомила прес-служба ЛОДА.

Наразі триває активна підготовка до форуму. Зокрема, вже відбувся презентаційний захід, на якому представили програму форуму та спікерів, яких цьогоріч запросили для участі.  

«У нас вишикувалась величезна черга надзвичайно крутих людей, які цього року долучилися до HoReCa SHOW. І вони детально розкажуть про ті речі, які будуть разом змінювати наші українські готелі та ресторани. У мене є велика мрія, щоб Львів, окрім туристичної мекки, став центром розвитку готельно-ресторанної індустрії. І я сподіваюсь, що ми разом з вами це зробимо», - зазначив співзасновник форуму Орест Степаняк.

За три роки проведення форуму організатори створили систему, що об’єднує всі основні напрями сектору. На одному майданчику можна знайти все: від корисних практичних знань та навичок до потенційних інвесторів.

 «Форум унікальний і має надзвичайну місію. Адже людський ресурс не знає меж, його тільки потрібно розвивати і вдосконалювати. І вже у найближчому майбутньому ми отримаємо покращену та якісно нову українську індустрію HoReCa. Учасники туристичного ринку швидко відчують ці переваги» - наголосила начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталя Табака.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ