Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбудеться "Всеукраїнський форум мудрої молоді"

9-11 травня у Львові та Львівській області проходитиме трьох денний ʺВсеукраїнський форум мудрої молодіʺ, який об’єднає більше 280 молодих людей з усієї України

Організаторами форуму є: Міністерство молоді та спорту України, Українська академія лідерства та Львівська обласна держадміністрація.

Перший день форуму відбудеться на ʺ!Festrepublicʺ та буде присвячений панельним дискусіям про державотворення, підприємництво, комунікації. Серед спікерів форуму, які говоритимуть про вищезгадані теми, будуть представники Міністерство молоді та спорту України, зокрема, заступник міністра Олександр Ярема, керівник УАЛ Тирчівський Роман.

Другий день форуму пов’язаний розбитий на чотири блоки занять та учасники форуму розділені на 4 сотні та 16 десятків. Блоки занять включають в себе дебати, дизайн мислення, а також командні ігри такі, як: мотузковий парк, футбол, рафтинг, скелі, волейбол, корабель, що дасть змогу розвинути свої навички роботи у команді та фізичні якості. На завершення дня завершиться спілкуванням поруч ватри.

Третій день форуму пов’язаний з волонтерством, де організатори працюватимуть на сільськогосподарських підприємствах, фермах: ʺАгротемʺ, ʺКарпатський водограйʺ, ʺМалинівкаʺ, що знаходяться на території Пустомитівського району, туристичні локації Сколівського району та в притулку для тварин ʺДомажирʺ.

Контактна особа: (097) 761 88 06 – Олена Лазурко

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ