Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбудеться захід, присвячений питанню психосоціальної підтримки

В заході запрошують взяти участь представників громадських та міжнародних організацій і представників державних органів.

Як повідомляють в ЛОДА, проаналізують та обговорять психосоціальну підтримку в області з метою вдосконалення системи координації та надання якісних послуг. 

Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький наголосив, що ця подія надасть можливість оцінити поточний стан системи координації психосоціальних послуг та вислухати думки різних сторін, включаючи представників громадських, міжнародних організацій та державних установ. 

«Психосоціальна підтримка є ключовим аспектом нашого соціального життя, особливо у важкі часи, тому обговорення актуальних питань та пошук оптимальних рішень є надзвичайно важливим.

Мета нашого обговорення – знайти спільні шляхи до поліпшення системи психосоціальної підтримки, щоб кожна людина, яка цього потребує, могла отримати належну допомогу та підтримку.

Уже зараз на Львівщині вимушені переселенці та місцеві жителі можуть безкоштовно отримати психосоціальну допомогу у понад 350 центрах. Це важлива послуга, яку надають тим, хто потребує підтримки у складних життєвих обставинах», – зазначив Максим Козицький.

Ключовими аспектами, які обговорять на заході, є актуальні питання та подальші кроки у цій сфері:

  • Поточний стан системи координації , перескерування психосоціальних послуг.
  • Проблеми та виклики, з якими стикаються партнери, громадські організації та представники державних органів.
  • Реальні рішення, які вже діють, та їх ефективність.
  • Можливі кроки щодо вирішення існуючих проблем та покращення системи психосоціальної підтримки, координації, перескерування.

Дата та місце проведення: 25 квітня, 11.00-16.00; Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу, Львів, вул. Івана Пулюя, 36. 

Кількість учасників: 60. 

Учасники: представники громадських організацій, міжнародних організацій, представники державних органів.

Ви зможете взяти участь у презентації та обговоренні можливих рішень у системі координації та перескерувань. Ваш досвід та експертні знання будуть надзвичайно корисні для розробки практичних рішень. 

Якщо ви бажаєте взяти участь у якості спікера та презентувати ваші думки та рекомендації, будь ласка, заповніть у формі реєстрації. Час для презентації: 12 хвилин.

Реєстрація за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ