Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбудуться Всеукраїнські змагання «Ігри Героїв»

30 червня о 16:00 у Львові відбудуться Всеукраїнські змагання «Ігри Героїв». Це відбірковий проект всеукраїнського проекту, фінал відбуватиметься у вересні в Києві.

Співорганізатором проекту на Львівщині є Сергій Романовський. За його словами, підготовку до організації "Ігор героїв" розпочали ще в позаминулому році. Це багатоборство з елементами стронгмену. Змагатимуться одне з одним ветерани, які отримали поранення, люди на інвалідних візках та з ампутаціями.

"Ми раді, що такий проект буде відбуватися на Львівщині вже вдруге. Вперше це було у закритому приміщенні, цьогоріч вирішили влаштувати проект на центральній площі перед Оперним театром. Сподіваємося, що на Львівщині будуть достойні представники, котрі братимуть участь у всеукраїнському проекті", - розповіла директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Мирослава Туркало.

На змаганнях будуть учасники не лише з Львівщини, а також 12 представників з інших регіонів України.

Координатор спортивної частини проекту Юрій Слива, який тренував хлопців, упевнений, що такі змагання тільки покращать їхню фізичну і психологічну реабілітацію, а також можуть багато кого надихнути.

Юлія Улинець, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ