Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбувся перший семінар із безпеки дорожнього руху

Сьогодні, 12 вересня, на Львівщині за ініціативи регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України та за сприяння групи міжнародних експертів з загальної правоохоронної діяльності, відбувся семінар щодо стратегії та загальної концепції побудови безпеки дорожнього руху. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«При Львівській обласній державній адміністрації було створено Координаційну Раду Безпеки у Львівському регіоні. Ми окреслили низку питань, які потребують пропрацювання. Дякуємо Консультативній місії, що ви відгукнулися і готові ділитися досвідом та співпрацювати задля забезпечення безпеки в області. Відтак ми вирішили, що першим засіданням Координаційної ради безпеки буде безпека дорожнього руху, адже ця проблема сьогодні надзвичайно актуальна.  І на це засідання ми маємо вийти із певними напрацюваннями»,-  зазначила керівник апарату Львівської облдержадміністрації Маріанна Вільшинська.

У межах семінару учасники поділилися знаннями і новими поглядами на проблему безпеки автотранспорту та безпеки дорожнього руху, окреслили основні проблемні питання у діяльності щодо підвищення рівня безпеки дорожнього руху на території області, зниження рівня дорожньо-транспортних пригод та тяжкості їх наслідків, створення безпечних та комфортних умов для учасників дорожнього руху, а також поліпшення координації діяльності територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування у сфері дорожнього руху.

Нагадаємо, що Координаційна рада безпеки у Львівській області, до якої увійшли керівники управлінь та служб сектору цивільної безпеки області, створена 15 листопада 2017 року на виконання Розпорядження голови облдержадміністрації № 1096/0/5-17 з метою забезпечення координації між всіма учасниками сектору цивільної безпеки та за ініціативи регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України (КМЄС в Україні).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ